Kelionių agentūra, įsikūrusi prie jūros, - pasmerkta dirbti

Kelionių agentūra, įsikūrusi prie jūros, - pasmerkta dirbti

Kelionių agentūros “Baltic clipper” Klaipėdos filialas atšventė dešimties metų jubiliejų.

Iškilmingas vakarėlis vyko “Pramogų banke”. Dalyvius linksmino ansamblis “Bobų vasara”.

Šie metai Klaipėdos filialui buvo itin sėkmingi. Tai geriausiai parodo padvigubėjęs iki 12 darbuotojų kolektyvas.

“Tikimės ir toliau būti reikalingi. Kad jūs esate, esame ir mes”, - tardamas įžanginį žodį sakė “Baltic clipper” generalinis direktorius Romas Vitkauskas.

“Prieš penkiolika metų net nežinojome tokios paslaugos. “Baltic clipper” vieni pirmųjų Klaipėdoje pradėjo organizuoti keliones”, - teigė Klaipėdos vicemerė Audra Daujotienė.

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų direktorius Viktoras Krolis pasveikino „Baltic clipper“ tapus jo vadovaujamų rūmų nare. “Jūs tiesiog pasmerkti gerai dirbti, nes esate įsikūrę prie pat jūros”, - pridūrė jis.

“Baltic clipper” organizuoja tarnybines ir pramogines keliones, suvažiavimus, konferencijas, parodas, mokomąsias programas. Pagal reklamos agentūrų ir loterijų organizatorių užsakymus aptarnauja seminarus ir konferencijas Lietuvoje ir užsienyje.

Yra pasirašiusi sutartis ir teikia tarnybinių kelionių aptarnavimo paslaugas daugiau kaip septyniems šimtams tarptautinių ir Lietuvos įmonių bei organizacijų. Agentūra turi savo atstovybes didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Taip pat agentūra yra tarptautinio verslo kelionių aptarnavimo tinklo “TQ3 Travel Solutions” oficialioji atstovė Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Šis tinklas teikia novatoriškas kelionių organizavimo ir su jomis susijusių išlaidų mažinimo paslaugas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių