Kunigų seminarijas papildys 19 naujokų

Į tris Lietuvoje veikiančias kunigų seminarijas šiemet priimta 19 jaunuolių.

Vilniaus Šv. Juozapo kunigų seminarija skelbia, kad gavo 12 kandidatų prašymus, po stojamųjų egzaminų priimta 10 jaunuolių. Į Kauno kunigų seminariją iš aštuonių pretendentų priimti šeši. Tuo metu į Telšių  vyskupo Vincento Borisevičiaus kunigų seminariją kandidatavo penki jaunuoliai, o priimti trys, BNS sakė seminarijos rektorius Ramūnas Norkus.

Būsimieji kunigai studijuoja filosofiją, teologiją, užsienio kalbas ir kitus dalykus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

N

N portretas
Per visa gyvenima maciau tik tik viena atsidavusi Dievui ir tarnaujanti zmonems kuniga.Kiti lengvo ir pelningo gyvenimo ieskotojai ir naudotojai.Gaila, kad tiek pasauktu ir mazai isrinktu.Todel ir netraukia manes i baznycia, pasimelsti galiu bet kur...

...

... portretas
O kur 'atbėgėliams' mulomis tapt (juk dievas, SAKO, tai vienas), kodėl jiems tinkamos sąlygos nesudarytos, ką mums Briuselis į tai?

siulaikininiai kai kurie kunigai,

siulaikininiai kai kurie kunigai, portretas
per daug materealistai.kai kuriems kunigams dievas yra pinigas,prabangus automobiliai,prabangus namai.po antro vatikano,baznycia ne tokia sakrali kokia buvo,vien modernizmas.kokie klaikus siuolaikiniu baznyciu pastatai,primena sale.dauguma stoja i seminarijas del lengvo gyvenimo.is pasaukimo vienetai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių