Liepą keliuose – policijos reidai

  • Teksto dydis:

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad liepos mėnesį visoje šalyje vėl bus organizuojamos įvairios prevencinės saugaus eismo užtikrinimo priemonės.

Policinės priemonės vykdomos siekiant ne tik išaiškinti ir užkardyti Kelių eismo taisyklių pažeidimus, bet ir drausminti eismo dalyvius, trečiadienį pranešė Policijos departamentas.

Liepos 1 - 6 dienomis bus matuojamas transporto priemonių važiavimo greitis, o liepos 6 - 12 dienomis vyks pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolė.

Liepos 13 - 19 dienomis bus stebima, ar asmenys segi saugos diržus, naudoja šalmus, ar veža vaikus tam pritaikytose kėdutės, ar nepažeidžia taisyklių, naudodamiesi mobiliojo ryšio priemonėmis.

Liepos 20 - 26 dieną vyks pavojingo ir chuliganiško vairavimo ir važiavimo greičio kontrolė, o liepos 20 - 26 dieną krovininių automobilių ir autobusų kontrolė, inicijuota Europos kelių policijos tinklo TISPOL, bus vykdoma daugelyje Europos šalių.

Be to, kiekvieną savaitgalį vyks transporto priemonių vairuotojų blaivumo patikrinimai.

Per pirmąjį šių metų pusmetį Lietuvoje policijos pareigūnai užfiksavo 175 837 Kelių eismo taisyklių pažeidimus.


Šiame straipsnyje: policijareidasreidai

NAUJAUSI KOMENTARAI

viciunia

viciunia portretas
Svarbiausia saugotis tu slapuku,kurie gali sedeti nepažymetose mašinose,fotografuoti iš pasalu ir po to išieškoti bauda.Tokiu mašineliu Lietuvoje yra apie 40.Gink Dieve nesakau,kad reikia pažeidineti.Bet atvirumas ir viešumas yra žymiai maloniau.Nedarom inspektor sidit v kustach s radarom.Ar teko matyti sugedus šviesoforui eismo reguliuotoja?Manau nei vienas iš tu fotografuotoju nesugebetu parreguliuoti eismo eilineje sankryžoje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių