LVŽS lyderis: J. Džiugelio pašalinimas iš frakcijos bus svarstomas rugsėjo 10 dieną

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis sako, kad patologiniu melagiu jį pavadinusio parlamentaro Justo Džiugelio pašalinimas iš „valstiečių“ frakcijos bus svarstomas artėjantį pirmadienį.

„Kai susirinksime, ir bus svarstomas (klausimas dėl J. Džiugelio pašalinimo iš frakcijos – BNS)“, – žurnalistams Seime ketvirtadienį sakė R. Karbauskis, vėliau patvirtinęs, jog frakcijos posėdis vyks rugsėjo 10 dieną.

R. Karbauskis ketvirtadienį taip pat pakartojo, kad jeigu frakcija J. Džiugelio nepašalintų, jis iš „valstiečių“ gretų Seime pasitrauktų pats.

J. Džiugelis frakcijos lyderį patologiniu melagiu pavadino liepą, tačiau vėliau atsiprašė.

Visgi R. Karbauskis tvirtino, kad atsiprašymas jo neįtikino.

Frakcijai priklausantis ministras pirmininkas Saulius Skvernelis ketvirtadienį atsisakė komentuoti, kokios pozicijos laikosi dėl J. Džiugelio pašalinimo. Premjeras teigė nenorintis daryti įtakos kitų frakcijos kolegų apsisprendimui.

„Valstiečių“ frakcijoje yra 55 nariai – tai didžiausia politinė grupė šiame Seime.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Činčia

Činčia portretas
Jeigu esi partijos narys, neskleisk nesamoniu, o gal konservatoriai pasiūlė už šmeišta ateityje vieta seime. Gerai savo!!! galva pagalvok.

Aviatorius

Aviatorius portretas
Įsižeidė Karalius...čia kaip moteriškei kai pasakė, kad papai per maži....Ką ten kažkoks inavalidas - svarbiausia, kad reiso į Barseloną (Žironą) nenuimtų...jeigu ką.....

Kaip pavadinti

Kaip pavadinti portretas
tąkuris vieną dieną smeigiatau į nugarą peilį ir pareiškia kad neori turėti jokių reikalų?Ogi išdaviku.Ir vieną kart išdavęs, išduos ir antrą
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių