M. Bastys Lietuvą apskundė Strasbūrui

Buvęs parlamentaras Mindaugas Bastys Europos Žmogaus Teismui apskundė Lietuvą, penktadienį pranešė Lietuvos ryto televizija.

„Tai buvo politinis šou, politinis susidorojimas, man nebuvo sudaryta galimybių ginti reputaciją“, – televizijai sakė M. Bastys. Šiuo metu jis dirba konsultantu žemės ūkio klausimais.

Gavus Valstybės saugumo departamento (VSD) informacijos, Seime po tyrimų buvo pradėtas apkaltos procesas dėl M. Basčio nuslėptų ryšių su buvusiais sovietų spectarnybų darbuotojais, įtarto atstovavimo Rusijos energetiniams interesams.    

Sprendimą trauktis iš Seimo M. Bastys priėmė, kai per apkaltą parlamente neužteko balsų panaikinti jo mandato, dėl to prie Seimo surengtas tūkstantinis mitingas.

Konstitucinis Teismas M. Bastį pripažino sulaužius priesaiką ir šiurkščiai pažeidus Konstituciją, kai nuslėpė savo ryšius su buvusiu KGB darbuotoju.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis portretas
man nieko gero nepadare,o Lietuvai…?

Kas darosi?

Kas darosi? portretas
Kaip paskaitai tokius berščių,nemokšų komentarus,tai susidaro įspūdis,kad Lietuvoje sparčiai mažėja normaliai mąstančių žmonių skaičius.Tokie komentatoriai nesuvokią,apie ką jie kalba.jų vienas tikslas, kaip įžeisti,pažeminti žmogų,apie kurį neturi jokio supratimo.Kodėl taip nusirito lietuvaičiai? Jiems šventi,tik lansberginiai.

GAILA

GAILA portretas
LABAI KEISTA KAI PAMACIAU KAD BASTYS DAR NE KALIUZEJE..LABAI GAILA.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių