Meduolius margino policija ir garsūs žmonės

  • Teksto dydis:

Šeštadienį visoje Lietuvoje septintąjį kartą buvo paminėta Spalvoto meduolio diena. Vaikams skirta šventė kasmet vis kitokia. Šiemet kepyklėlėse globotini vaikai mokėsi savanoriauti, dalintis džiaugsmu, būti savarankiški, bendrauti ir patys priiminėjo svečius. Tarp įkvepiančios dienos svečių buvo ir daug žinomų veidų.

Laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, dainininkas Jurgis Didžiulis su vaikais, aktorė Jūratė Vilūnaitė su dukromis, radijo ir televizijos laidų vedėjas Orijus Gasanovas, dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, TV laidų autorius Juozas Liesis su vaikais, grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė su dukra Marija ir daugybė kitų džiugino vaikus ir spalvino meduolius.

Šiemet Spalvoto meduolio diena tapo ir prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotos nacionalinės socialinio saugumo kampanijos „Už saugią Lietuvą“ partneriu. Žemaitijos sostinėje šią iniciatyvą palaikė prezidentės patarėja Lina Antanavičienė, Telšių rajono savivaldybės meras Petras Kuizinas, prelatas Juozas Šiurys.

Maloniai nustebino ir Lietuvos policininkai. Spalvoto meduolio dieną Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ne tik margino meduolius, bet iš gražiausių šventės akimirkų sukūrė ir trumpą vaizdo klipą.

Iniciatyvos organizatoriai džiaugiasi, kad šventė kasmet vis auga, šiemet meduolius nemokamai margino visi norintys 15-oje Lietuvos miestų įsikūrusiose kepyklėlėse ir bendruomenėse. Pirminiais duomenimis, 40-yje šventės vietų nuspalvinta kone 10 tūkst. meduolių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių