Nedeklaravusių gyvenamosios vietos laukia nemenkos bėdos

Vidaus reikalų ministerijos primena, kad lieka pusmetis suspėti deklaruoti tikrą gyvenamąją vietą. Dėl šio įstatymo reikalavimo nepaisymo labiausiai gali nukentėti jaunos šeimos.

Vidaus reikalų viceministras Darius Urbonas sako, kad gyvenamosios vietos nedeklaravę žmonės neteks teisės į savivaldybių skiriamą valstybės paramą bei negalės gauti kitų paslaugų.

„Jau yra kalbama apie tai, kad nuo sausio 1-osios gyvenamosios vietos deklaravimas būtų atsietas nuo tam tikrų paslaugų teikimo. Tiems asmenims, kurie buvo deklaravę vietą prie savivaldybės, gali kilti tam tikrų problemų. Kita vertus, jei jie bus išdeklaruoti ir išties neturi gyvenamosios vietos, jie turės kreiptis į savivaldybę. Kiti asmenys, kurie turi kur gyventi, turės deklaruoti savo tikrąją gyvenamąją vietą“, – sakė vidaus reikalų viceministras Darius Urbonas.

Registrų centro duomenis, šiuo metu Lietuvoje yra per 267 tūkstančių asmenų, kurie nėra deklaravę savo gyvenamosios vietos adreso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigidemokratija

Taigidemokratija portretas
Tuoj ir lietuvos teritorijos oru nebus galima kvepuoti reikes susimoket :) tokia grazi salis o taip varo visus savus is jos ..

Pasimetes.

Pasimetes. portretas
"GALVIJŲ žymėjimo"metas !.Tik dar neaišku ką ruošti-šikną ar kaktą?.

bomzui

bomzui portretas
Gyventi?? Egzistuoti neimanoma...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių