Padėkime tik su ratukais vaikščiojančiam šuneliui

  • Teksto dydis:

Gyvūnų prieglaudos "Lesė" Kauno skyrius pasidalijo jautriu vaizdo įrašu, kuriame tik ant priekinių kojų galintis vaikščioti šunelis naudojasi suluošintiems gyvūnams skirtais ratukais.

"Lesė" sulaukė skambučio iš gyvūnų globos ir kontrolės tarnybos "Nuaras". Jiems buvo pranešta, kad šalikelėje guli šunelis, kuris greičiausiai buvo partrenktas automobilio.

Po gydytojų apžiūros viltys, kad šuo vaikščios, vis mažėjo. Ši nuostabi, neapsakomo meilumo, trykštanti noru gyventi būtybė galėjo savo kūnelį pakelti tik ant priekinių kojyčių.

"Išbandėme viską – vaistus, masažus, tyrimus, tačiau galinės kojytės gyvybės nerodė, – teigė "Lesės" darbuotojai, radę išeitį – uždėti Leti ratukus, kurie skirti suluošintiems gyvūnams.

Dabar šunelis gali vaikščioti, eiti į kiemą ir bendrauti su kitais savo likimo draugais.

"Mes visi galime pasidžiaugti jos noru gyventi, taip pat padėkoti visiems, prisidėjusiems prie Leti suteiktos galimybės gyventi, – dėkojo "Lesės" darbuotojai ir prašė toliau prisidėti prie jos gydymo. – Leti jaučiasi laiminga, kai gali judėti!"

"Labai prašome visų prisidėti prie Leti gydymo ir galimybės judėti, už tai mes likome skolingi nemažą pinigų sumą", – prašo pagalbos "Lesės" Kauno skyriaus darbuotojai, nurodydami banko sąskaitos numerį (LT657044060006186558) ir prašydami būtinai nurodyti, kad pinigai skirti Leti (Leticijai).



NAUJAUSI KOMENTARAI

gintas

gintas portretas
butinai reikia prisideti ir padeti. Lauksim tolimesnes infomacijos apie sunelio gyvenima.

Jo jo

Jo jo portretas
ieškokite durnių toliau... Šita istorija primena tel. skambutį naktį ''alio mam''.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių