Pakruojo rajone gyventojams svarstoma viešuoju transportu leisti važiuoti nemokamai

  • Teksto dydis:

Pakruojo rajono savivaldybės meras Saulius Gegieckas žada siūlyti tarybai leisti rajone registruotiems gyventojams viešuoju transportu naudotis nemokamai.

S. Gagieckas BNS tvirtino, kad savivaldybės tarybai bus pristatyta vadinamosios Pakruojiečio kortelės idėja – turėdami kortelę nemokamai transportu galėtų naudotis visi rajono gyventojai.

„Mes deramės su verslu, kad kortelė kuo daugiau apimtų – ir nuolaidas, pavyzdžiui, patekti į Pakruojo dvarą, apsipirkti pakruojiečių parduotuvėse, ne tik viešąjį transportą. Bandysime iki galo išgryninti idėją, nes kuo daugiau įdedame norų, tuo jos gamyba yra brangesnė. Bet bandysime su žmonėmis kalbėti, diskutuoti, ko jiems reikia“, – BNS sakė S. Gegieckas.

Anot jo, naujovę būtų siekiama įvesti nuo vasaros pradžios, taip palengvinant gyventojų susisiekimą su atokiau esančiomis darbo vietomis, su regiono centru Šiauliais.

Pabrėžiama, kad susisiekimas būtų nemokamas tik rajone gyvenamąją vietą deklaravusiems asmenims, tuo metu kiti bilietą ir toliau turėtų pirkti.

Susisiekimą rajone organizuojanti įmonė „Pakruojo transportas“ pernai turėjo 556 tūkst. 760 eurų išlaidų, iš jų beveik 85 proc. kompensavo rajono savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Bet tai tikrai,kodel Vilniuje tai nors puse kainos pensininkams,o cia Kaune Matijosaitis visiskai nesirupina pensininkais,as laukiu,laukiu nuo kada bus galima vazineti pas mus transportu Kaune nors su puse kainos,jeigu ne dykai? Taigi gerb.V.Matijosaiti,susirupinkite nors pensininkais!!!

Taline

Taline portretas
jau senai ivestas nemokas visuomeninis transortas.

Kaunas nuskriaustas

Kaunas nuskriaustas portretas
Kauno Krabas kol bus meru, tol kauniečiai negalės važiuot nemokamai. Nebent kai bus kitas meras, tai tada gal jis leis važiuot nemokamai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių