Palangos policija į naujas patalpas persikels vėliau nei planuota

Šių metų pradžioje į naujas patalpas persikelti turėję Palangos policininkai dėl užstrigusių statybų tai tikisi padaryti bent kitą vasarą, rašo "Lietuvos rytas".

Buvęs poilsio namų "Baltija" administracinis pastatas su ekonominės klasės viešbučiu policijai buvo perduotas prieš trejus metus. Šiuos statinius rekonstruoti ir pritaikyti policijos reikmėms Telšių bendrovė "Vėtrūna" buvo pasižadėjusi per 5 mėnesius, o kurorto pareigūnai į jį turėjo persikelti šių metų pradžioje.

Tačiau pernai rugpjūtį darbus pradėję telšiškiai per šį laikotarpį spėjo tik išgriauti fasado sienas, o statybininkai išnyko praėjusį gruodį. Puspenkto milijono litų įvertintame objekte "Vėtrūnai" pavyko atlikti tik 190 tūkst. litų vertės darbų. Tad sutartis su bendrove šį mėnesį buvo nutraukta. Svarstoma galimybė pasinaudoti sutartyje numatytomis sankcijomis už nepabaigtus darbus, mat delspinigiai jau pasiekė 200 tūkst. litų.

Rugsėjo pradžioje ketinama skelbti naują rangos darbų pirkimo konkursą, kuris turėti baigtis iki metų pabaigos. Palangos policija viliasi, kad į naują pastatą pavyks įsikelti bent kitą vasarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

it

it portretas
netaupykit pinigu statybininkam o tai nezinai kokiu klaidu pridarys zulikai paskui is laikino sulaikymo kemuru begios ir teks gaudyti per naujo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių