Panevėžyje vyks Šeimų šventė

  • Teksto dydis:

Šeštadienį šeimos iš visos Lietuvos kviečiamos į šventę Panevėžyje.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (SADM) organizuojamame nemokamame renginyje lauks edukaciniai užsiėmimai vaikams, paskaitos tėvams, koncertai bei daugybė aktyvių pramogų, skelbia SADM.

Menininkė Nomeda Marčėnaitė, psichologės Jūratė Bortkevičienė ir Eglė Masalskienė, versli mama Skaidrė Vainikauskaitė-Tomaševičienė ir sveikos gyvensenos mokytojas Simonas Urbonas šventėje dalinsis žiniomis ir patirtimi, kaip ugdytis pozityvios tėvystės įgūdžius, rasti geriausius būdus derinti karjerą ir šeimos pareigas, kurti ir palaikyti darnius santykius, taip pat patarimais vaikų ugdymo klausimais.

Pramogų zonose veiks edukacinės ir kūrybinės dirbtuvės, prisistatys Iliuzijų muziejus, Robotikos akademija, veiks atrakcionų miestelis, skraidys dronai, per virtualios realybės akinius bus galima pakeliauti po Lietuvą ir pažaisti virtualios realybės žaidimus. Dalyviai galės išbandyti jėgas įvairiose rungtyse, susipažinti su policijos pareigūnų, ugniagesių, paramedikų profesijomis.

Šeimų šventė – tai ministerijos iniciatyva, skirta skatinti pozityvią tėvystę, stiprinti šeimų ryšius ir bendruomeniškumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių