Paskirti nauji teritorinių prokuratūrų vadovai

  • Teksto dydis:

Generalinis prokuroras Evaldas Pašilis paskyrė naujus Klaipėdos, Kauno, Šiaulių ir Panevėžio teritorinių prokuratūrų vadovus.

Kaip ketvirtadienį skelbia Generalinė prokuratūra, į Klaipėdos apygardos prokuratūros vyriausiąja prokurore penkerių metų kadencijai paskirta Dalia Pocienė, iki šiol vadovavusi uostamiesčio apylinkės prokuratūrai, Kauno apygardos prokuratūrai vadovaus Arūnas Bundonis, iki šiol dirbęs Alytaus apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduotoju Druskininkuose.

Į Šiaulių apygardos prokuratūros Šiaulių apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pareigas dar vienai kadencijai paskirta Laima Mušauskytė-Griciuvienė, šias pareigas einanti ir šiuo metu.

Panevėžio apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pareigas užims Julius Gelumbauskas, nuo 2017-ųjų iki šiol dirbęs Panevėžio apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiuoju prokuroru.

J. Gelumbauskas prokuratūros sistemoje dirba daugiau nei aštuonerius metus, kiti kolegos turi 16-24 metų darbo sistemoje patirtį.

Pareigas prokurorai pradės eiti balandžio pradžioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zenonas

zenonas portretas
O pakeistuosius į paaukštinimus ar į kaltinamųjų suolus? Simonas (Klaipėdos) dangstė du teisinės sitemos gaujos narius, antstolį A.Selezniovą ir teisėją V.Olcvikienę. Pastebėjote, kad vadinu juos teisinės sistemos nusikalstamos gaujos nariais, kodėl neginate jų garbės? Kodėl nepradedate tyrimo mano atžvilgiu už šmeižtą? Kol šie dirbs ir neatlygins man savo nusikalstamais veiksmais man ir artimiesiems padarytos žalos, visi aukščiau sėdintys, būsite jų bendrininkai. Mano tel. 8 - 622 - 33770.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių