Po nuostolingo gaisro Piniavos mokykla atvers duris

Panevėžio rajono Piniavos mokykla-darželis vis dar remontuojamas po liepos pradžioje žaibo sukelto gaisro. Tačiau mokykla Rugsėjo 1-ąją atvers duris ir pradės naujus mokslo metus.

Piniavos mokyklos pedagogams ne tik vasara, bet ir ši Rugsėjo 1-oji – kitokia. Po žaibo sukelto gaisro sudegus stogui, nuo vandens nukentėjo ir pastato vidus. Šią savaitę pedagogės dar tvarkė klases ir vylėsi spėsiančios susitvarkyti iki šventinės dienos.

Po gaisro labiausiai nukentėjo trečias aukštas. Todėl kol kas 165 mokiniai ir ikimokyklinukai turės susispausti per du aukštus. Kol baigsis remontas, mokykla liks be sporto salės – joje įsikurs ikimokyklinė grupė.

Pripažinus žaibo sukeltą gaisrą ekstremaliuoju įvykiu vyriausybė skyrė 300 tūkstančių eurų, bet suremontuoti mokyklą, skaičiuojama, reikės dar mažiausiai tiek.

„Dėkoju, kad žmonės tokie supratingi, geranoriški, tikrai nežiūri, neskaičiuoja savo darbo valandų. Manau, kad tikrai būsime pasiruošę Rugsėjo 1-ajai, visos patalpos, visos klasės, grupės bus paruoštos ugdymo procesui“, – patikino Piniavos mokyklos-darželio direktorė Alvida Tamošiūnienė.


Šiame straipsnyje: Piniavos mokyklagaisrasmokykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių