Po trijų savaičių tylos rado laiko atsiimti krūvą pinigų

  • Teksto dydis:

Net trys savaitės. Būtent tiek laiko praėjo nuo tos akimirkos, kai buvusi buhalterė sužinojo, kad būtent ji laimėjo „Teleloto“ Aukso puodą – 300 584 eurus.

Ir, štai, laimingoji, kone trečdalio milijono eurų savininkė, pasirodė loterijos centriniame biure Vilniuje.

„Laukiau, kol galės kažkas iš vaikų mane atvežti į Vilnių“, – iškart pasisakė žaidėja iš Lazdijų rajono. „Buvau rami, juk žinojau, kad pinigai tikrai niekur nedings“, – linksmai kalbėjo ji.

Iš parduotuvės be bilieto neišeina

Pozityvi, gera nuotaika spinduliuojanti Aukso puodo laimėtoja pasakojo, kad „Teleloto“ žaidžia nuo pat pradžių, yra laimėjusi ir automobilį, ir nemažai smulkesnių piniginių prizų. Moteris prisipažino, kad bilietus visą laiką perka pati sau, iškart nuėjusi į parduotuvę. „Dažnai perku ir nuvykusi į kitą miestą. Su vyru gyvename Lazdijų rajone, o šį laimingą – vertą beveik trečdalio milijono eurų – bilietą įsigijau pačiame Lazdijų mieste“, – pasakojo laimėtoja.

Apie didelį piniginį laimėjimą moteris sužinojo žiūrėdama laidą. „Reagavau labai ramiai, šaukti tikrai nepradėjau, vyras gulėjo kitame kambaryje, tad jam apie laimėjimą pasakiau jau tik tuo įsitikinusi“, – pasakojo žaidėja, iškart skambinusi dukrai ir kitą rytą bilietą dar kelissyk tikrinusi internete, kol patikėjo savo sėkme. Beje, dar pavasarį ji šnekėjo su dukromis, kad būtų gerai laimėti automobilį. „Tačiau aš pasakiau – laimėsiu Aukso puodą!” – juokėsi moteris, kurios žodžiai virto realybe.

Gyvenime visada sekėsi

Senjora iš Lazdijų rajono yra dirbusi ne vieną darbą: buvo ir buhalterė, ir pardavėja. „Niekada gyvenime neieškojau darbo, jis pats ateidavo pas mane. Kaip ir visi kiti dalykai“, – linksmai teigė žaidėja.

Moteris prisipažino, kad jai visą laiką sekėsi, ką norėdavo – tą gaudavo. „Ir dabar viskas gerai: nesiskundžiu nei vaikais, nei žentais, nei anūkais. Svarbiausia, kad būtų sveikatos“, – kalbėjo laimėtoja. Būtent sveikatai ir bus skiriama dalis pinigų. „Žinoma, dar atiteks ir vaikams, taip pat namo apšiltinimui“, – svarstė žaidėja.

Moteris išdavė ir dar vieną savo svajonę – pakliūti į „Teleloto“ studiją. „Visada džiaugiausi ir tikėdavau laimėjimais. Negi žaisčiau ir pirkčiau bilietus, jei netikėčiau?“ – šypsojosi Aukso puodo laimėtoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa  portretas
Džiaugiuosi .Sėkmės

Kaunietis

Kaunietis portretas
Žaidžiau ir nusiviliau,girdėjau, kad visada laimi savų pažįstami.O tie kurie,pašaliniai yra ir tikisi išlošti, tai suneša pinigus ir sudaro galimybes,kitų sąskaitą ” laimėti” tų ,savų ”laimingiesiams”.

...

... portretas
Kapeikos toks 'laimėjimas' buhalterei.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių