Radijo taškas – per prievartą

Radijo taškus turi daugelis klaipėdiečių, gyvenančių sovietiniais laikais pastatytuose daugiabučiuose. Dauguma gyventojų tvarkingai moka tris litus per mėnesį, tačiau norintys radijo atsisakyti verčiami susimokėti papildomai.

Vienas klaipėdietis, gyvenantis Alksnynės gatvėje, kreipėsi į dienraštį prašydamas išsiaiškinti, kodėl jis turi mokėti už tai, kas jam nėra reikalinga.

Prieš keletą metų atsikraustęs į dabartinį būstą žmogus teigė, nematęs nei radijo taško rozetės, nei nesinaudojęs šia paslauga.

Panoręs atsisakyti nenaudojamos ir net neprieinamos paslaugos, ponas kreipėsi į laidinį radiją aptarnaujančią firmą – Hansa teleradijo kompaniją. Ten jam buvo paaiškinta, jog norint atsisakyti laidinio radijo būtina sumokėti penkiolika litų.

Vyriškio aiškinimai apie tai, jog radijo taško būste apskritai nėra, nieko nepadėjo. Jam buvo pagrasinta, jog už paslaugą teks mokėti tol, kol nebus sumokėtas atjungimo mokestis. Taip pat buvo pareikšta, kad nesumokėti mokesčiia bus išieškomi.

Pasak klaipėdiečio, jei jis nemokėtų už elektrą ar vandenį, paslaugos tiekimas būtų nutrauktas labai greitai, o čia prievarta verčiama mokėti už net nepasinaudotą paslaugą.

Hansa teleradijo kompanijos vykdantysis direktorius Jonas Rimkus teigė, jog už laidinio radijo taško atjungimą mokami penkiolika litų ne šiaip sau. Norint atjungti radijo tašką, reikia tvarkingai sutvarkyti laidus, tam į gyventojų namus turi ateiti specialistas, tvarkingai izoliuoti bei atjungti laidus. Tam ir imamas minėtasis mokestis. \"Žmonės, prieš pirkdami butą, turi įsitikinti, kad viskas jame tvarkinga\",- teigė J. Rimkus.


Šiame straipsnyje: radijo taškas

NAUJAUSI KOMENTARAI

liza

liza portretas
jokie specialistai neateina ir jokiu laidu neatjungia ir neizoliuoja kam meluoti pinigai imami uz ora

Danute

Danute portretas
radijo taškai tai dar viena afera, jų namuose nėra, tačiau turime mokėti, kažkas naudojasi tuo, o jokio atjungimo nedaro visai tik tikri aferistai taip elgiasi.Jums dievas atseikės tikrai patikėkit už kitų žmonių apiplėšinėjimą.jei ne jums ponas tai jūsų šeimai.

ausra

ausra portretas
Kur,po velniu ir kam moket tuos 15 lt ? Ir kaip pagaliau prisiskambint nuredytais telefonais ? Kam reikalingas mobilus,jei niekas neatsiliepia niekada ?
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių