Šalies vadovai pareiškė užuojautą dėl sprogimų Šri Lankoje aukų

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė savo ir Lietuvos žmonių vardu pareiškė nuoširdžią užuojautą dėl sprogimų aukų Šri Lankoje šv. Velykų sekmadienį.

Anot šalies vadovės, šie tragiški įvykai ir nepateisinamas smurtas prieš maldininkus keliose Šri Lankos bažnyčiose – didžiulis sukrėtimas šaliai ir visiems jos gyventojams, pranešė Prezidentūra.

Prezidentė palinkėjo didžiausios stiprybės ir vilties aukų šeimoms ir artimiesiems, sveikatos sužeistiesiems, vienybės ir susitelkimo visiems Šri Lankos žmonėms.

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis savo užuojautoje sako, jog tokia tragiška smurto išraiška yra smerktina ir nepateisinama.

„Ji ilgai temdys šv. Velykų rytą Šri Lankos žmonėms ir tikintiesiems visame pasaulyje“, – parlamento vadovas cituojamas spaudos pranešime.

Per Šri Lankos bažnyčiose ir viešbučiuose Šv. Velykų sekmadienį įvykusius aštuonis sprogimus žuvo beveik 160 žmonių, o šimtai žmonių buvo sužeisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kim chan

Kim chan portretas
Butu grazi pora Grazus Vaikai

Anonimas

Anonimas portretas
Pasielgė kaip pridera vadovams.O prezidentė pasikeitė aprangą ir gražiai atrodo.Šv.Velykos,bet ka-kokie nuprotėję komentatoriai putoja,net putos drimba.

manau tokia pat ,,uzuojauta,,, pareiks

manau  tokia pat ,,uzuojauta,,,  pareiks portretas
,kada baznycias lietuvoj prades sprogdint jos suvezti islamistai teroristai...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių