Savaitgalį žadamas šios vasaros karščio rekordas

Savaitgalį sulauksime šią vasarą dar neregėtos kaitros – sinoptikė Alva Nagelytė LRT RADIJUI teigia, kad rytų Lietuvoje oras šils iki 33 laipsnių, tačiau aukštą temperatūrą lydės ir audros.

Trečiadienį bus nepastoviai debesuota, bet be lietaus. Pūs pietryčių, 8-13 m/s stiprumo vėjas. Aukščiausia temperatūra sieks 22–27 laipsnius.

Ketvirtadienį bus šilta, tačiau lietinga – lietų daug kur lydės ir perkūnija. Oras šils iki 25–30 laipsnių.

Penktadienį trumpo lietaus ir perkūnijos tikimybė nesumažės, o šiluma išliks panaši kaip ir ketvirtadienį – 25–30 laipsnių šilumos.

Šeštadienį kaitra rytų Lietuvoje sustiprės – iki 32–33 laipsnių. Kils perkūnijos debesys, tad galima sulaukti ir smarkaus škvalo.

Sekmadienį temperatūra gerokai kris – iki 20–22 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėsinoptikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

b

b portretas
,,iš tokio nesąmonių kūrybos net plaukai nuo karščio išdžiuvo stogas ėjo ir eis pro ašaras bėgsime į molietus prie obuolio ežero mirkisime kojas atšalusios šilumos o mes tokie ištyžę kur matyta vos šiknas nešame oi oi kaip karšta negaliu prakaita lieju iš dikadoninio gyvenimo nepaeinu, o pasižiūri į metus rodos iš kalbos senutė 90metu su vienu dantuku vos eina, o čiūlba tos pupos pramintos kur net nežino kaip kada reikėjo prie konvejerio audimo staklių 40štuku aptarnauti, ir naktimis ir dienos tvankume ir konvejeri aptarnauti net nebuvo kada dėjuoti mūsų senuolėm, o dabartinio laiko tinginės tik laksto uodegas iškėles ir net savo atžalas užmėto senutėm kad šiknas valytu anukams o pačios po kurortus laksto svetur ir dirba tikra naudinga darbą tik nežinome kuriom rankom ar dar kaip kuo va jums karščiai vandens prisemkite kad žiemos metu turėtumet, nereiks mokėti už karšta vandeni,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių