Savaitgalio orai bus vėsūs ir lietingi

Penktadienį džiuginančios saulės savaitgalio dienomis turėtų būti mažiau. Šeštadienį į Lietuvą ims plaukti debesys, todėl pajūryje jau gali palynoti. Sekmadienį lietus prognozuojamas beveik visoje šalyje, - prognozuoja Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba.

Penktadienio naktis Vilniuje ir Kaune dar gali būti giedra, todėl temperatūra nukris vietomis iki 0 laipsnių. Klaipėdoje bus daugiau debesuota. Čia pranašaujama apie 3 laipsnius šilumos.

Lapkričio 8-osios dieną vietomis truputį palis. Temperatūra dieną 4-9 laipsniai šilumos. Šilčiausia bus Klaipėdoje – apie 8, Vilniuje ir Kaune – apie 6 laipsnius šilumos.

Šeštadienio naktį debesys aptrauks beveik visą Lietuvą, todėl temperatūra Vilniuje ir Kaune bus apie 3 laipsnius, o Klaipėdoje net iki 6 laipsnių šilumos.

Sekmadienio, lapkričio 9-osios dieną, truputį palis. 4-9 laipsniai šilumos.

Savaitės pradžioje sinoptikai giedrų orų ir toliau nežada. Dienomis temperatūra bus panaši kaip savaitgalį, tik naktys turėtų būt šiltesnės – iki 2-6 laipsnių šilumos.

Lapkričio mėnesio vidutinė oro temperatūra Lietuvoje bus truputį aukštesnė už vidutinę daugiametę (vidutinė daugiametė 2 laipsniai šilumos). Lapkričio mėnesio kritulių kiekis numatomas šiek tiek mažesnis už vidutinį daugiametį (vidutinis daugiametis 65 mm).


Šiame straipsnyje: orai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių