Šeštadienio naktį užfiksuotos rekordinės šalnos

  • Teksto dydis:

Šeštadienio naktį kai kuriose Lietuvos vietovėse žemės paviršiuje fiksuotos rekordinės šalnos. Taip LRT RADIJUI teigia sinoptikė Margarita Kirkliauskaitė. Anot jos, vietomis temperatūra krito iki 4–7 laipsnių šalčio.

Tuo metu šeštadienio diena bus gana vasariška. Remiantis Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos sinoptikų duomenimis, Lietuvoje bus mažai debesuota. Lietaus nenumatoma. Vėjo greitis – 5–10 m/s. Aukščiausia temperatūra numatoma 15–20, Vilniuje – 17–19 laipsnių šilumos.

Kaip penktadienį LRT RADIJUI sakė sinoptikė Natalija Nikolajenko, sekmadienį naktį lietaus nenumatoma, temperatūra svyruos tarp 7–12 laipsnių šilumos. Dieną per šalį keliaus debesys, daug kur palis. Lietų vietomis gali lydėti perkūnija, gūsingas vėjas. Oras šils iki 15–20 laipsnių, kai kur – net iki 23 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: oraišalnos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nežinau

Nežinau portretas
Iš kur tas šaltis net iki -7 , tai kodėl sinoptikė nenurodė tų vietų kur buvo tiek šalčio, jeigu beveik visą žiemą nebuvo net minuso, pastoviai +8 ir daugiau, tik po naujujų pašalo. O kaip rašo komentatoriai tai aš tikiu, bet Kaune vakar ryte buvo +3 laipsniai ir net šalnos nebuvo

už ermitažo

už ermitažo portretas
taip, naktį nušalo pomidorai,išlindusios bulvės,ir jau didelis moliūgas. Gaila

X

X portretas
Buvo Klaipėdoj pačioj ant sendvario žiedo žolytė balta ir tikrai buvo 0 ir žemiau. Pikta ponia Aldona,praeina šaltos srovės ir tikrai vietom viską nušaldyt gali
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių