Šiluma piką pasieks penktadienį

Nuo antradienio Lietuvoje kasdien laipsniu kitu šils, kol šiluma piką pasieks penktadienį – tądien termometrų stulpeliai kilti gali ir iki 31 laipsnio. Taip LRT RADIJUI pasakojo sinoptikas Tadas Kantautas.

Antradienis bus giedras, nelis. Oras sušilti turėtų iki 19–24 laipsnių. Vėjas bus silpnas, tad diena bus šilta. Pajūryje turėtų sušilti iki 21–23 laipsnių.

Trečiadienį stiprės pietų, pietryčių vėjas, kuris į šalį jau didesnę šilumą. Naktį dar bus 9–14 laipsnių, dieną jau oras sušils iki 22–27 laipsnių. Palyti gali nebent pajūryje vakare.

Ketvirtadienį bus dar šilčiau. Naktį bus 14–19 laipsnių, dieną – 25–30.

„Kol kas prognozės tokios, kad dar tiek penktadienį, tiek šeštadienį karštis išsilaikys. Penktadienį oras turėtų įkaisti iki 26–31 laipsnio, šeštadienį bus truputį mažiau – iki 25–30. Rytinėje šalies pusėje ir pajūryje šeštadienį bus vėsiau – apie 21–23 laipsnius, o sekmadienį vėsiau turėtų būti jau visoje šalyje“, – pasakojo sinoptikas.

Pasak jo, nuo ketvirtadienio orai taps drėgnesni ir neramesni – numatomi trumpi lietūs su perkūnijomis.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėsinoptikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

PROTAS

PROTAS portretas
,,tądien termometrų stulpeliai kilti gali ir iki 21 laipsnio. Taip LRT RADIJUI pasakojo sinoptikas Tadas Kantautas".ĮSIVAIZDUOJU, KAIP BUS KARŠTA...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių