Sistemos patikrinimas: ar girdėjote, Lietuvoje kaukė sirenos

  • Teksto dydis:

Trečiadienį 11:52 val., vyko gyventojų perspėjimo ir informavimo sistemos techninis patikrinimas, kurio metu įjungiamos sirenos, praneša Vilniaus miesto savivaldybė.

Tuo pačiu metu į mobiliuosius telefonus siunčiami trumpieji pranešimai, kuriuos gaus tie gyventojai, kurie savo telefonuose yra aktyvinę korinio transliavimo funkciją.

Gyventojai, norintys laiku gauti informaciją apie gresiančias nelaimes, turėtų savo mobiliuosiuose telefonuose aktyvinti korinio transliavimo funkciją. Daugiau informacijos apie šios funkcijos aktyvinimą rasite adresu www.gpis.vpgt.lt

11.55 val. nustojus kaukti sirenoms, informacija apie atliekamą gyventojų perspėjimo sistemos patikrinimą perduodama per LRT RADIJĄ ir LRT TELEVIZIJĄ bei radijo stotį „Radiocentras“.

„Išgirdę sirenų kauksmą, nedelsdami įsijunkite Lietuvos nacionalinį radiją ir televiziją arba radijo stotį „Radiocentras“. Šie transliuotojai Vilniaus mieste informuos jus apie įvykusią nelaimę, jos mastą, gresiančius padarinius ir pateiks saugaus elgesio rekomendacijas, kurių jūs, norėdami išlikti saugūs, turėtumėte griežtai laikytis“, – rašoma pranešime spaudai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nu blet tikrai komjaunuolio zenkliukas raudonas kaklarastis ka dabar kaimynam sakit

Vacys

Vacys portretas
Jau galvojau, Volodijus puola

to Rymantas

to Rymantas portretas
Ne,ne! Putinas cia "nepryciom" Tai, musu meras-Kongas isvyko i... USA!! Del to sirenos ir kaukia!!!:) Kad visi mestelenai apie tai zynotu!:)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių