A. Skardžiaus į Seimą atsineštame kulkų suvarpytame taikinyje – G. Landsbergis?

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą, kai buvo svarstomas LRT įstatymo projektas, labai nustebino kelių Seimo valdančiųjų elgesys.

Apie tai savo feisbuko paskyroje rašo TS-LKD partija.

"Šiandien, svarstant LRT įstatymo pataisas, LSDDP atstovas Artūras Skardžius į Seimą atsinešė kulkų suvarpytą taikinį su užrašu „Gabrielius“. Taikinį jis įteikė Agnei Širinskienei. O tada trise kartu su Rima Baškiene smagiai juokėsi. Brandu, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga?", - rašoma TS-LKD feisbuko paskyroje.

Galima spėti, kad politikai taikinyje įsivaizdavo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos lyderį Gabrielių Landsbergį. Todėl ši partija į tokį politikų elgesį reagavo itin jautriai.

"Norime priminti, kad tai yra Seimo nariai ir kad jie yra valdančiųjų koalicijoje. Kitaip tariant, sprendžia didžiausios atsakomybės klausimus ir dirba Lietuvai", - rašo TS-LKD savo feisbuke.

Pamatę šį įrašą, valdančiųjų elgesiu pasipiktino internautai.

"Ar tokie bukagalviai gali būti seimūnais?", - retoriškai klausia vienas jų.

"Būtų juokinga, jei nebūtų graudu", - teigia kitas. "Parodė savo išprusimą ir kultūrą. Trūksta žodžių", - vertina dar vienas internautas.

Pateikiame dar kelis pasipiktinusių skaitytojų komentarus: "Pasibjaurėtina",  "Kovotojai su patyčiomis", "Štai tokie mūsų seimūnai. Kokį pavyzdį jie rodo savo piliečiams?".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Leiskite dirbti seimo daugumai, užtenka pagalius kaišioti!!! Isrinkti į seima tam, kad dirbtumet !!!

Taip,taip:

Taip,taip: portretas
Žuvis pūva nuo galvos. Koks gyvenimas Lietuvoje,matome iš seimūnų savitarpio pagarbos, "darnaus" darbo Lietuvos gerovei. Iš kur m-klose ir,aplamai gyvenime,gimsta patyčios ? Ogi,iš valdžios !!! Tiek šeimose,tiek seime (įrodyta Skardžiaus,Širinskienės patyčiose. Ir ne tik jų,bet ir kitų seimūnų). VISKAS JIEMS LEIDŽIAMA,PATEISINAMA.JIE NEPAKALTINAMI ,"sventuoliai- neliečiamieji" VISAME KAME,SU SAVO (KELINTOMIS) ŽMONOMIS.Ar gi ne taip?

Tragiškai

Tragiškai portretas
liūdna,kad Lietuvoje tiek daug kandžių,piktų,blogą linkinčių,blogą darančių žmonių. Vis tik nemalonūs tipai ir A. Skardžius,ir A. Širinskienė. O kaip baigėsi Skardžiaus ir jo žmonos biznio reikalai ?Kodėl seime tiek daug "sąžiningų,ištikimų" ir "sąžiningai" dirbančių Lietuvai,šeimai seimūnų ???
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių