A. Skardžiui siūloma dirbti Teisės ir teisėtvarkos komitete

Seimui atsidūrus aklavietėje, ieškant komiteto, kuriame galėtų dirbti Seimo Socialdemokratų darbo frakcijos narys Artūras Skardžius, šį parlamentarą siūloma perkelti į Teisės ir teisėtvarkos komitetą.

Tokį pasiūlymą Seimo posėdžių sekretoriate įregistravo opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūno pavaduotoja Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė.

Ji taip pat siūlo, kad šiuo metu Teisės ir teisėtvarkos komitete dirbanti Seimo Socialdemokratų partijos frakcijos narė Irena Šiaulienė būtų paskirta dirbti į Seimo Aplinkos apsaugos komitetą.

Kaip ELTA jau skelbė, Seimo narys Artūras Skardžius nebedirbs Seimo Ekonomikos komitete. Seimo sprendimu, jį šiame komitete pakeitė kitas Socialdemokratų darbo frakcijos narys Rimantas Sinkevičius.

Beje, kol kas neaišku, kokiame komitete atsiras A. Skardžius. Seimas jau kartą balsuodamas nepritarė, kad jis taptų Seimo Aplinkos apsaugos komiteto nariu. Ketvirtadienį buvo bandoma vėl įtraukti jį į šio komiteto sudėtį, tačiau klausimo svarstyme padaryta pertrauka.

Seimo Aplinkos apsaugos komiteto pirmininkas Kęstutis Mažeika skeptiškai yra įvertinęs A. Skardžiaus galimybes dirbti jo vadovaujamame komitete dėl galimo šio parlamentaro interesų konflikto atsinaujinančių išteklių energetikos srityje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastaba

Pastaba portretas
Tik ten jo ir trūko :).

SUPER SEIMO SAUNUOLIAI

SUPER SEIMO SAUNUOLIAI portretas
Ar ten seime dar kaskas masto isvis ar tokiu nebeliko, korupcionierius ir turincius reikalu su neaiskiais projektais tipus siulote i teisesaugos komitetus , ar jums ten su galva viskas gerai ALIO TEN SEIME ATSIBUSKITE...

Mafija savų bėdoje nepalieka

Mafija savų bėdoje nepalieka portretas
Šitiek tėvas prišikęs, bet vistiek jį dengia jo banditinė partija.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių