Skelbiamas konkursas į Kalėjimų departamento direktoriaus pavaduotojo pareigas

Kalėjimų departamentas antradienį paskelbė viešą konkursą departamento direktoriaus pavaduotojo pareigoms eiti.

Pretendentai privalo turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą socialinių mokslų studijų srities, ekonomikos, viešojo administravimo ar teisės krypties išsilavinimą bei ne mažesnę kaip vienų metų vadovaujamo darbo patirtį.

Taip pat kandidatai turi išmanyti biudžeto planavimą, strateginį planavimą, viešuosius pirkimus, projektų valdymą bei valstybinių įstaigų ir valstybės įmonių administravimą reglamentuojančius teisės aktus.

Kandidatų paraiškų bus laukiama per artimiausias 14 dienų.

Kalėjimų departamentui nuo praėjusių metų gruodžio pabaigos vadovauja Robertas Krikštaponis. Ankstesnė departamento vadovė Živilė Mikėnaitė iš pareigų pasitraukė pernai pavasarį po pranešimo apie pažeidimus vykdant viešuosius pirkimus, tvarkant valstybės turtą Kauno tardymo izoliatoriuje.

Šiuo metu vykdoma departamento struktūrinė pertvarka.  Nuo balandžio pradžios departamente sumažėjo struktūrinių padalinių skaičius – iš buvusių 16 skyrių liko 12, optimizuotos jų atliekamos funkcijos, atskirtos specialioji ir bendroji departamento kompetencijų sritys. Taip pat atsisakyta vieno iš trijų departamento direktoriaus pavaduotojų.

Šiuo metu intensyviai vykdomas Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Šiaulių apygardų probacijos tarnybų sujungimas į naują juridinį asmenį – Lietuvos probacijos tarnybą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių