Valstybės vadovai siunčia sveikinimus mamoms

  • Teksto dydis:

Lietuvos vadovai sekmadienį pasveikino mamas Motinos dienos proga. Prezidentė Dalia Grybauskaitė adėkojo už jų meilę, o premjeras Algirdas Butkevičius - už ugdomą pagarbą žmonėms.

„Pirmasis gegužės sekmadienis – dar viena proga padėkoti mamoms už jų meilę, už motinystės stebuklą ir pasiaukojimą. Esate mūsų stiprybės šaltinis. Be jūsų, mielosios mamos, neįsivaizduojame Lietuvos ir savo namų. Su Motinos diena“, - Prezidentūros pranešime sakė D.Grybauskaitė.

Ministras pirmininkas sveikinime mamoms padėkojo už ugdomą pagarbą žmonėms ir šaliai.

“Ačiū jums, mielosios, kad išugdėte pagarbą žmonėms, meilę šeimai ir Tėvynei. Esame dėkingi, kad ne tik išmokėte džiaugtis sėkmėmis, bet ir suteikėte stiprybės grumtis su negandomis. Ir atleiskite, kad mums ne visada pavyksta atidėti nepabaigiamus darbus, sulėtinti pašėlusį tempą – juk užuot teisinęsi turėtume kuo dažniau Jus aplankyti ir apkabinti, sušildyti meilės ir švelnumo kupinais žodžiais“, - sveikinime sakė A.Butkevičius.

Pirmąjį gegužės sekmadienį švenčiama Motinos diena.


Šiame straipsnyje: Motinos dienamamosmama

NAUJAUSI KOMENTARAI

anglija

anglija portretas
visas,visas motinas su ta grazia svente.lai issipyldo jusu svajones,jeigu mama laiminga tai laimingi ir vaikai.siandien viso pasaulio geles tik jums brangiosios.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių