Žiema nesitraukia: bus žvarbu ir šalta

  • Teksto dydis:

Sekmadienis ir savaitės pradžia bus žvarbi, LRT RADIJUI sako sinoptikas Tadas Kantautas. Anot jo, sekmadienį orai bus nemalonūs dėl vėjo, o pirmadienį ir antradienį, nors vėjas susilpnės, paspaus šaltukas.

Sekmadienį pajusime, kad temperatūra beveik nebekils. Diena išliks debesuota, vietomis truputį pasnigs, o kai kur gali ir pustyti. Vėjas išliks vidutinio stiprumo. Taip pat daug kur išliks plikledis. Dieną vyraus 0–3 laipsniai šalčio. Tik kai kur, šalies pietvakariuose temperatūra gali pakilti vos aukščiau 0 laipsnių.

Pirmadienis ir antradienis mažai skirsis. Daug kur pasnigs, tačiau sniego kiekis bus nedidelis. Išliks lengvas snyguriavimas tiek dienomis, tiek naktimis. Vėjas pūs šiaurinių krypčių, tačiau silpnesnis. Naktimis, nepaisant to, kad bus debesuota, vis tiek atšals iki 5–11 laipsnių šalčio. Kai kur pragiedrėjus gali atšalti ir iki 13–15 laipsnių šalčio. Dienomis vyraus 3–9 laipsnių šaltis.

Artimiausios dienos išliks žvarbios. Sekmadienį – dėl stipresnio vėjo, pirmadienį ir antradienį – dėl didesnio šalčio.


Šiame straipsnyje: žiemašaltisorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Oi tu putki

Oi tu putki portretas
Matyt geros rūros neturi užtat ir nesėdi šiltai prie jos,o šiaip orai kaip orai,žiema ir tiek.

Putkis

Putkis portretas
Kam čia lot nesamones, gražiausias sekmadienis iš visų buvusiu, nei sninga, nei šalta, saulutė šviečia. O jau priloja , o jau prigasdina, tai tokie bijokliai kaip mūsu kaimynas tai ir sėdi visą dieną prie bobos ruros, net į laukia kojos nekelia, bet sėdi dėžutėj tarp 4 sienų , nes buvo pranešta kad bus šalta, ir žvarbu.

Josnas

Josnas portretas
Kliedesiai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių