Klaipėdos liberalcentristai turi naują pirmininką

Moterį Liberalų ir centro partijos Klaipėdos skyriaus pirmininko rinkimuose įveikęs Saulius Budinas tapo organizacijos nauju vadovu.

Penktadienio vakarą vykusiame skyriaus susirinkime vyko pirmininko rinkimai. Į šias pareigas pretendavo du kandidatai: „Regitros“ Klaipėdos skyriaus vadovas, Klaipėdos miesto tarybos Ugdymo ir jaunimo reikalų komiteto pirmininkas S.Budinas bei Klaipėdos miesto tarybos sekretorė Vaida Žvikienė.

Nedidele balsų persvara rinkimus laimėjo S.Budinas. Jis skyriui vadovaus dvejus metus – tiek trunka kadencija.

Iki šiol skyriui vadovavo buvęs Klaipėdos meras, šiuo metu miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto pareigas užimantis Rimantas Taraškevičius. „Reikia suprasti, kada ateina laikas įvertinti savo galimybes ir priimti sprendimą“, - R.Taraškevičius paaiškino, kodėl nebesiekė dar vienos skyriaus pirmininko kadencijos.

Visuotiniame susirinkime išrinkti ir naujojo pirmininko pavaduotojai. Jais tapo V.Žvikienė, Saulius Liekis ir Arvydas Cesiulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viktas

Viktas portretas
Tą apsišiukšlinusią partiją reikia išgainioti už korupciją, melą, valstybės reikalų ignoravimą, savanaudiškumą... Ar jūs, liberalcentristai , nebeturit sveikos nuovokos ir dar imatės reanimuoti žmonių akyse autoritetą praradusią partiją?

Abra

Abra  portretas
Pribaigus miesto sportą,pagal jėgas ir partijos patvarkymas...

saunuolis

saunuolis portretas
jis iveike moteri,pasak antrastes
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių