Neringos meras susitiko su Tarptautinio aktyvių moterų forumo narėmis

Trečiadienį su Neringos savivaldybės meru Antanu Vinkumi bendradarbiavimo galimybes aptarė Tarptautinio aktyvių moterų forumo viena steigėjų Neringos turizmo ir verslo asociacijos prezidentė Irma Baltrušaitienė bei forumo narė UAB „Diena Media News“ generalinė direktorė Jolanta Bastienė.

Merui pristatyta gegužės mėnesį Nidoje organizuojama tarptautinė konferencija  „Aktyvios moters įtaka ir jos reikšmė kultūriniam turizmui Baltijos jūros regiono šalyse“.

Praėjusiais metais Nidoje įkurtas Tarptautinis aktyvių moterų forumas, vienijantis aktyvias moteris iš Lietuvos, Latvijos ir Rusijos federacijos Kaliningrado srities kvies diskutuoti apie moters vaidmenį plėtojant kultūrinį turizmą regioniniu, nacionaliniu, tarptautiniu mastu.

Susitikimo metu meras A. Vinkus ir savivaldybės administracijos vyriausioji specialistė (atstovė spaudai, ryšiams su visuomene) Sandra Vaišvilaitė kartu su J. Bastiene aptarė ir Neringos savivaldybės bei „Diena Media News“, kuri leidžia dienraščius „Klaipėda“,  Vilniaus diena“, „Kauno diena“, bendradarbiavimo galimybes informacijos sklaidos srityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Batrusaitienei

Batrusaitienei portretas
kada kopa atstatysi ?

apatiniam

apatiniam portretas
Prie ko cia kopos,tamsta> Juk ne vasara ,dar galetum but neapkvaites. Zmones rimtus darbus dirba, o tamsta pas nezinai apie ka kalbi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių