Orai Kaune: šaltis atlėgs, vėjas pustys sniegą (atnaujinta)

Sinoptikai žada, kad šį savaitgalį Kaune didesnių kritulių nenumatoma. Oro temperatūra ir naktimis, ir dienomis nebus tokia žema kaip šios savaitės pradžioje.

Šeštadienio naktį Kaune kritulių tikimybė nedidelė. Temperatūra nukris iki 9 laipsnių šalčio. Pūs vidutinio stiprumo 3–8 m/sek. šiaurės rytų, šiaurės vėjas.

Šeštadienio diena prognozuojama vėjuota, vakaris sustiprės iki 7–12 m/sek. Protarpiais pasnigs, tiesa, daugiausia vakariniuose rajonuose, gūsingas vėjas pustys jau iškritusį sniegą.

Šaltis atlėgs, dieną Kaune bus apie 6 laipsnius.

Sekmadienį stiprės iš pietų keliaujantis anticiklonas. Pietvakarių, pietų vėjas ir toliau išsilaikys stiprokas – 7–12 m/sek., jo gūsiai sieks iki 15–17 m/sek.

Naktį Kaune gali pasnigti. Oras naktį atšals vėlgi iki 11 laipsnių, dieną spaus 6 laipsnių šaltukas.

Lietuvos automobilių kelių direkcija praneša, kad 13 val. šalyje nebuvo žymesnių kritulių. Magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia drėgnos ar sausos, pabarstytuose ruožuose šlapios, atskiruose ruožuose silpnai provėžotos. Krašto keliuose provėžų daugiau. Eismo sąlygos geros.

Rajoniniai keliai, visoje Lietuvoje, daug kur pasidengę sniegu ar privažinėtu sniegu, provėžoti. Šie keliai, o ypač asfaltuoti jų ruožai, yra slidūs. Eismo sąlygos juose sudėtingos.


Šiame straipsnyje: orai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių