Prieš buldozerį - plytomis ir pagaliais

Avarinės būklės sandėliukų griovimo darbai, kurie buvo pradėti antradienį, neapsiėjo be nesklandumų - nepatenkintas pilietis savivaldybės užsakymu sandėliuko griovos darbus atliekančios bendrovės darbininkus apmėtė plytomis ir pagaliais.

Bokštų gatvės gyventojas ėmė elgtis agresyviai ir įžeidžiančiai ten dirbusių darbininkų atžvilgiu. Įžeidinėjimų darbuotojai kurį laiką nepaisė, tačiau įsiaudrinusį pilietį tai dar labiau įsiutino. Šis griebėsi plytų bei kitų nuolaužų ir ėmė mėtyti į darbininkus.

Bokštų gatvės gyventojas teigė, jog sandėliukas yra naudojamas – jame esą jis laiko savo turtą.

Neapsikentęs grėsmingo gyventojo elgesio, ten dirbantis V.S. kreipėsi į darbų bendrovės direktorių – šis iškvietė policiją. Kol atvyko policijos pareigūnai, triukšmadarys pasišalino.

Nieko vertingo išskyrus šiukšles, sandėliuke nerasta.

Žurnalistai mėgino pakalbinti nepatenkintą pilietį, tačiau šis buvo labai agresyviai nusiteikęs ir nekomentavo susidariusios situacijos.

Savivaldybės nurodymu nuspręsta nugriauti avarinės būklės sandėliukus, kurie yra traktuojami kaip valstybės turtas. Juos nusprendžiama griauti atlikus tyrimą, kai pastatai yra nebenaudojami ir dėl savo avarinės būklės kelia grėsmę aplinkiniams.

Klaipėdos savivaldybės Statinių priežiūros poskyrio vedėja Galina Čichun teigė, jog sandėliuko griovimo darbai turėjo prasidėti vasaros pradžioje, bet užsitęsė dėl kaimynystėje gyvenančio piliečio.

Statinių priežiūros poskyrio vedėjos teigimu, patys gyventojai dažnai vilkina sandėliukų tvarkymo ir priežiūros procesą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Belekas

Belekas portretas
Tie sandėliukai šiaip sau stebuklingai neima ir nepradeda griūti, kol kažkam nepasidaro įdomus žemės sklypas ant kurio jie stovi. Kaip ir mokyklos, kurios atiduodamos menininkams, o paskui jau numatytų piliečių intresais formuojamas jų likvidavimas. Ane, laiko komanda ? :D

tam belekas

tam belekas portretas
Jei tie sandeliukai neturi teisetu seimininku tai reikia juos griauti. Kam griuvenos ir bomzynas miesto centre? Salia mano namu irgi tokie sandeliukai buvo, tai bomzai juose gyveno.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių