„BlackBerry“ vadovas T. Heinsas: planšetų gamyba - blogas verslas

Vienas iš didžiausių vis dar neatsakytų klausimų, kuris yra susijęs su naująja „BlackBerry 10” operacine sistema, yra ar ji pasirodys planšetiniuose kompiuteriuose. Kalbinti vienas ar kitas „BlackBerry“ atstovas turėjo savo nuomonę, bet vadovas Thorstenas Heinsas pareiškė, jog tai - blogas verslo modelis.

„BlackBerry“ vadovas kalbėjo Los Angelo Milkeno institute ir pareiškė, kad „po penkių metų veikiausiai nebus priežasties turėti planšetinį kompiuterį“, o vėliau juos įvardino kaip „blogą verslo modelį“. Tai, ką teigė T. Heinsas, žinoma, prieštarauja dabartinėms tendencijoms.

T. Heinsas tiesiog yra dar vienas žmogus, kuris mano, jog planšetinių kompiuterių burbulas sprogs, kaip tai buvo su internetiniais nešiojamaisiais. Jis sako, kad didesni ekranai visad bus mūsų namuose ar darbo vietoje, o mobilūs įrenginiai turi turėti didelius, bet normalius ekranus. Būten tokiu keliu eis „BlackBerry“.

Galime priminti, jog „BlackBerry“ kompanija, kuri anksčiau buvo žinoma RIM vardu, buvo pristačiusi vieną planšetinį kompiuterį vardu „PlayBook“. Tai vyko dar 2010 metų pabaigoje, kai visi bandė pasivyti „Apple iPad“, tačiau viskas RIM nenusekė, nes pardavimai buvo tiesiog ypač maži.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių