Moksleivis baltarusis pavogė „World of Tanks“ tanką (policija pagavo)

Baltarusijos milicijos pareigūnai aptiko paauglį, kuris įtariamas pavogęs kito kompiuterinio žaidimo „World of Tanks“ dalyvio tanką, pirmadienį paskelbė „Interfax“.

Agentūrą šalies Vidaus reikalų ministerijos aukštųjų technologijų komiteto padalinys Vitebske informavo, kad pavogtas virtualus tankas rastas, nusikalstamą veiką galėjęs padaryti asmuo nustatytas.

"Tai nepilnametis Mogiliavo srities gyventojas. Atsižvelgiant į tai, kad moksleiviui 15 metų, jam arba jo tėvams bus taikoma administracinė bauda", - teigė pareigūnai.

Šių metų vasarį 30-metis karininkas pastebėjo, kad kažkas įsilaužė į jo elektroninį paštą, pavogė virtualaus kompiuterinio žaidimo vartotojo slaptažodžius. Vyras liko be prieigos prie „World of Tanks“, kuriam jau buvo išleidęs daugiau nei 300 tūkstančių Baltarusijos rublių (apie 100 litų) ir gavęs premium tanką.

Dvi savaites trukusio tyrimo metu nustatyta, kad vogtą šarvuotį Dokšickio srityje gyvenęs moksleivis įsigijo iš bendraamžio Mogiliave už dešimt kartų mažesnę sumą – 30 tūkstančių rublių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

x

x portretas
geras žaidimas, bet "War thuner" geresnis ;)

edvinas

edvinas portretas
world of tanks ir war thunder man abu geri:) abu zaidziu:)

..........

.......... portretas
Kas čia per nesamonė?Tipo virtualus tankas jau skaitosi privati nuosavybė kurios negalima liesti???Juk tai suknistas žaidimas:DCirkus kažkokius čia krečia, vat jei būtų tikrą tanką pavogęs iš kurnors tada jau taip, galima bausti, bet tai kas įvyko žaidime absurdas kažkoks......
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių