Pižamas iš parduotuvės pavogusi vilnietė toli nepabėgo

Trečiadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnė padėjo sulaikyti merginą, iš sostinės parduotuvės pavogusią kelias pižamas.

Policijos duomenimis, apie 20.30 val., Vilniuje, Ozo gatvėje, „Licėjaus“ visuomeninio transporto stotelėje ne tarnybos metu pareigūnė pastebėjo merginą, į stotelę atėjusią nuo prekybos centro „Ozas“. Pritūpusi po medžiu, mergina iš savo rankinės pradėjo traukti ir dėtis į polietileninį maišelį drabužius su pakabomis ir etiketėmis.

Policininkei kilo įtarimas, kad mergina drabužius galėjo pavogti, todėl ji apie tai telefonu pranešė Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato budėtojui. Pamačiusi, kad mergina įlipo į privažiavusį 53-ojo maršruto autobusą, pareigūnė pasekė paskui ją.

Netrukus atvykę policijos pareigūnai Kalvarijų gatvėje išlaipino įtariamąją iš autobuso. Apžiūrėjus vietą, kurioje ji sėdėjo autobuse, ant žemės buvo rastos numestos drabužių pakabos. Bevedant merginą nuo autobuso į policijos automobilį, ji nesėkmingai bandė ištrūkti ir pabėgti.

Vėliau nustatyta, kad mergina pavogė šešias pižamas iš parduotuvės „Forever 18“. Parduotuvės darbuotojos dingusias, 210 litų kainuojančias prekes atpažino.

Sulaikytoji pasirodė esanti Oksana Doveiko, gimusi 1992 metais. Apžiūros metu jos rankinėje rastas savadarbis maišelis iš folijos, skirtas išnešti vogtoms prekėms pro parduotuvės apsaugos vartus.

Sostinės policija jau yra skelbusi, kad minėta mergina prieš kelias dienas yra apvogusi Vilniaus senamiestyje esančią parduotuvę.


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

arunas

arunas portretas
Maži nusikaltimai labai viešinami, o dideli - nutylima...Iki ko privedė žmones: vieni bėga iš Lietuvos, kiti kad išgyventi turi vogti:(
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių