Telšiuose 17-metei nustatytas beveik 4 promilių girtumas

Telšiuose naktį prie visą parą veikiančios parduotuvės miesto centre rasta stipriai nuo alkoholio apsvaigusi mergina.

Pasak policijos, 17-metei vaikų globos auklėtinei nustatytas net 3,94 promilės girtumas. Tai sunkus girtumo laipsnis, tokia alkoholio koncentracija organizme laikoma mirtina net ir suaugusiam žmogui.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Valdymo organizavimo skyriaus specialistė Vitalija Kazlauskienė BNS sakė, kad 1 val. lauke rastą merginą policininkai perdavė auklėtojoms. Smarkiai apsvaigusiai nepilnametei medikų pagalbos neprireikė.

17-metei gresia administracinė atsakomybė už pasirodymą esant neblaiviai viešoje vietoje. Policija surinko medžiagą bylai iškelti.

Dar viena apsvaigusi nepilnametė rasta Kęstučio gatvėje ketvirtadienio vakarą.

21 val. 54 min. gyventojai pareigūnams pasiskundė, kad Kęstučio gatvėje prie parduotuvės susirinkęs jaunimas, galimai nepilnamečiai. Žmonės skundėsi, kad paaugliai vartoja alkoholį ir triukšmauja.

Į įvykio vietą atvykę patruliai rado neblaivią 16-metę Telšių vaikų globos namų auklėtinę. Jai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis - 2,18 promilės alkoholio.

Patruliuodami mieste toliau policininkai aptiko ir kitą nuo alkoholio apsvaigusią merginą.

Aiškintis įvykių į Telšių vaikų globos namus yra išvykę policijos pareigūnai.


Šiame straipsnyje: alkoholisgirtuokliavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

zt

zt portretas
ziobiene,auu uuu,kaip teisininke,tark zodi.Girtu, besislaistanciu paaugliu mamos geros ar ne?Ir dar,gal galetum laseli informacijos isspausti apie antraja Stankunu anuke,a.a.Drasiaus dukra su "baisiaja"Neringa,o antroji?

Teisuolis

Teisuolis portretas
O paskui eina kalba apie pedofilus:DDD dabartiniai vaika tobuliau uz sovietmecio kekses :DDD
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių