„airBaltic“ skraidins į penkis Pasaulio futbolo čempionato miestus

  • Teksto dydis:

Latvijos oro linijos „airBaltic“ vasarą vykdys skrydžius penkiomis kryptimis Rusijoje ir pasiūlys patogų susisiekimą per Rygą su dauguma 2018-ųjų Pasaulio futbolo čempionato miestų keliautojams iš Europos, Skandinavijos ir Viduriniųjų Rytų.

„airBaltic skraidina į daugelį didžiausių Europos ir Rusijos miestų, todėl Ryga daugumai europiečių taps puikiais vartais į Rusiją. Daugeliu atvejų, „airBaltic“ galės pasiūlyti greičiausią susisiekimą tarp Europos ir Rusijos miestų“, - sakė „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas Wolfgangas Reussas.

„Visuose šiuose penkiuose miestuose, į kuriuos skraidys „airBaltic“, vyks 2018-ųjų Pasaulio futbolo čempionatas, taigi skrydžiai per Rygą suteiks galimybę patogiai keliauti visiems, ketinantiems jame apsilankyti“, - pažymėjo W. Reussas.

Kitą vasarą „airBaltic“ ir toliau vykdys iki keturių kasdienių skrydžių į Maskvą ir Sankt Peterburgą. Papildomai, Latvijos oro linijos taip pat reguliariai skraidys į Kaliningradą, Sočį ir Kazanę. Pilną „airBaltic“ skrydžių grafiką galite rasti aviakompanijos internetinėje svetainėje airbaltic.com.

„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje, Latvijoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai šiomis kryptimis „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių