Armėnija siekia tokių santykių su ES, kad šie neprieštarautų įsipareigojimams EAES

  • Teksto dydis:

 Armėnija pasirengusi kurti naujus teisinius santykius su Europos Sąjunga, bet jie neturėtų prieštarautu šios šalies narystei Eurazijos ekonominėje sąjungoje (EAES), pareiškė Armėnijos prezidentas Seržas Sargsianas.

„Armėnija linkusi kartu su Es partnerėmis imtis veiksmų naujo teisinio mūsų santykių pamato formavimui taip, kad, viena vertus, jame būtų atspindėtas ankstesnių Armėnijos ir ES derybų turinys, antra vertus – būtų suderinamas su kitais integraciniais procesais, kaip, pavyzdžiui, Armėnijos įsipareigojimai dėl jos narystės EAES“, – pasakė S.Sargsianas penktadienį Rygoje, kur vyksta ES Rytų partnerystės viršūnių susitikimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaa portretas
vienintelis naudingas šaliai ir taikus pasirinkimas. - prisimemant ukrainą - tikrai vienintelis taikus ir naudingas šaliai pasirinkimas,

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Skalūnininkai Texaso valstijoje greitai mažina investicijas ir darbo vietas: Tai stipriai kerta per visą Texaso valstijos ekonomiką, nes iki šiol skalūninikai labai daug uždirbdavo. Texase prasideda recesija dėl krentančių naftos kainų (žr. pav.). Rusus ir arabus ši naujiena apie konkurentų vargus tikrai nudžiugins. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių