B. Clintonas nemano, kad turėtų atsiprašyti M. Lewinsky asmeniškai

  • Teksto dydis:

Buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas (Bilas Klintonas) sako nekalbėjęs su Monica Lewinsky (Monika Levinski) nuo tada, kai buvo skandalingai paviešinti jųdviejų santykiai, tačiau net ir viešai jos atsiprašęs jis tvirtina nemanąs, jog turėtų jos atsiprašyti asmeniškai.

Pirmadienį į televizijos NBC eterį išėjusioje laidoje „Today“ 71 metų B. Clintono buvo taip pat paklausta jo nuomonės apie įsibėgėjusį judėjimą #MeToo.

Buvęs JAV prezidentas šiuo metu važinėja po šalį, pristatydamas savo naująją knygą „The President Is Missing“, kurį parašė kartu su bestselerių autoriumi Jamesu Pattersonu (Džeimsu Patersonu).

Daugiausiai dėmesio B. Clintonas sulaukė dėl savo darbo Ovaliajame kabinete, o ypač jo romano su tuometine Baltųjų rūmų stažuotoja M. Lewinsky, kuriai tuomet buvo 22 metai.

„Aš atsiprašiau visų šiame pasaulyje“, – pareiškė B. Clintonas, paklaustas, ar atsiprašė M. Lewinsky.

„Aš su ja nekalbėjau, – pridūrė jis. – Niekada su ja nekalbėjau.“

Buvęs prezidentas, atsakydamas į pateiktą klausimą, patikino visai nemanąs, kad turėtų atsiprašyti šios moters asmeniškai.

„Tačiau viešai aš ne vieną kartą esu sakęs, kad gailiuosi, – kalbėjo jis. – Tai visai kas kita. Šis atsiprašymas buvo viešas.“

Paklaustas, ką galvoja apie judėjimą #MeToo, B. Clintonas atsakė: „Man patinka tas #MeToo judėjimas.“

„Jis truputį pavėluotas. Bet tai nereiškia, kad aš su viskuo sutinku. Man vis dar kyla klausimų dėl kai kurių priimtų sprendimų“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
tos senos nupirktos čiulpikės dar ir nevalos ( tiek metù neišsiskalbė suknelės) atsiprašyti?! Jau tada reikėjo jà iš ovalinės salės išgrùsti, kai Clintonui aplink klynà trynėsi. Tik kas to vaidinimo režisierius?

...

... portretas
Tos bobos jau ant ausų lipa, kas jas suvaldys?

Anonimas

Anonimas portretas
Idomu kokia proga turėtu? Pati lipo, pati skandalą sukėlė kad išgarsėtu ir dar jos atsiprašyti mat reikia...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių