B. Nemcovo nužudymo liudininkė ukrainietė laikoma su apsauga

  • Teksto dydis:

Ukrainietė Ana Durickaja, kuri yra pagrindinė liudininkė Rusijos opozicijos lyderio Boriso Nemcovo nužudymo byloje, buvo apklausta tyrėjų ir šiuo metu yra laikoma su apsauga, pranešė jos advokatas.

„Ana yra vieno Nemcovo šalininko bute. Ją laiko su sustiprinta apsauga ir niekur neišleidžia“, – advokatas Vadimas Prochorovas sekmadienį sakė naujienų agentūrai „Interfax“.

„Iki šiol ji davė visus būtinus parodymus – mes dalyvavome tyrimo veiksmuose. Dėl to Ana dar vakar parašė oficialų pareiškimą Ukrainos konsului, kad jai padėtų kuo greičiau grįžti į tėvynę, į Kijevą“, – pridūrė jis.

Advokatas sakė kol kas neturintis jokių duomenų apie B.Nemcovo nužudymą.

Iškilus prezidento Vladimiro Putino kritikas B.Nemcovas buvo nušautas penktadienį prieš vidurnaktį Maskvos centre, kai ėjo kartu su A.Durickaja per Didįjį Maskvos upės tiltą netoli Kremliaus. Pareigūnai tiria įvairias šio nusikaltimo versijas, įskaitant nužudymą dėl politinių motyvų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jankis

jankis portretas
tegu ir nevortas buvo tas nemcovas,bet tegu ukrų tai šliundrai įkrečia į užpakalį,tai ji viską pasakys

hus

hus portretas
nuotraukoje su seima jis rode masonu zenkla.reiskia jis dirbo amerikos masonams ir sieke kenkt putinui.ber amerika auku neskaiciuoja savo tikslo ivykdymui,matyt paleido ji nuostolius....

      portretas
собака собачья смерть...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių