B. Netanyahu: Izraelis smogs tiems, kurie ketina jam pakenkti

  • Teksto dydis:

Izraelis atsakys į visas grėsmes savo saugumui ir smogs tiems, kurie ketina jam pakenkti. Tai pirmadienio vakare su Gazos Ruožu besiribojančiame Izraelio mieste Sderote pareiškė žydų valstybės premjeras Benjaminas Netanyahu.

Bet ministras pirmininkas neužsiminė apie Izraeliui priskiriamą smūgį kariniam aerodromui T-4 Sirijos Homso provincijoje.

„Mes turime paprastą ir aiškią taisyklę, ir mes visada stengiamės jos laikytis: smogti tam, kuris ketina mums pakenkti, - sakė Izraelio vyriausybės vadovas. - Ir čia, prie sienos su Gazos Ruožu, mes niekam neleisime ir pirštu mūsų paliesti“.

Raketų smūgis Sirijos kariniam aerodromui T-4 Homso provincijoje buvo smogtas pirmadienį anksti rytą. Kaip pranešė naujienų agentūra SANA, remdamasi kariniais šaltiniais, per ataką žuvo ir buvo sužeista kariškių. Naujienų agentūros „Fars“ duomenimis, tarp žuvusiųjų - keturi Irano kariškiai.

Sirija pareiškė, kad atsakomybė už raketų smūgį kariniam aerodromui tenka Izraeliui. SANA šaltinių duomenimis, Izraelio karinių oro pajėgų naikintuvai F-15 paleido į taikinį kelias raketas iš Libano oro erdvės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai kas jums moka už Konstitucijos pažeidimus?..

...

... portretas
Tai Lietuva - jau be išeities?..

lietuviai

lietuviai portretas
lietuviai su amerikieciais zada pakenkti rusijai pats putinas tai yra pasakes tai kada laukt smugio
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių