Baigiasi JAV prezidento rinkimų agitacijos maratonas

Paskutinė diena prieš rinkimus H. Clinton ir D. Trumpui nebus lengvesnė už pastarąsias – agitacinė kampanija tapo alinančiu maratonu, kurio finišas – jau antradienį. Demokratų kandidatė pirmadienį surengs 4 agitacinius mitingus, o juos tiesiog oro uostuose rengiantis D. Trumpas — penkis. Tokie mitingai, tiesioginiai susitikimai su rinkėjais, įprastai rengiami ten, kur dėl paramos abejojama ir kur pergalė atneštų daugiausiai rinkikų balsų.

D. Trumpas mitingų maratoną pradeda svarbiausioje iš svyruojančių valstijų – Floridoje. Joje, apklausų duomenimis, jis atsilieka vienu procentu. Abu kandidatai lankysis svyruojančiose Šiaurės Karolinoje ir Pensilvanijoje, taip pat užsuks į Mičiganą, kur H. Clinton pirmauja beveik 5 procentais ir kuris nuo 1992m. prezidentu visuomet rinkdavo demokratų atstovą. Tad pastarajame D. Trumpas turbūt tik mėgins atimti balsų iš konkurentės, o štai Naujajame Hampšyre jis gali mėginti sutvirtinti savo pozicijas – ši valstija, pasak apklausų, antrą kartą per ketvirtį amžiaus gali balsuoti už respublikonų kandidatą.

Nors D. Trumpas mitingų surengs daugiau, neabejotinai įspūdingiausiu susitikimu su rinkėjais bus jo konkurentės mitingas Filadelfijoje. Su H. Clinton į tribūną drauge žengs jos vyras Billas, dukra Chelsea, prezidentas Barackas Obama su pirmąja ponia Michelle, pasirodys ir muzikos superžvaigždės – Brucas Springsteenas ir Jonas Bon Jovis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pb

pb portretas
dėl Clinton laikysenos ir kompetecjios ,prezidentu taps TRAMPAS

galu

galu portretas
gale rinkit abu ir Klintonas nepriestaraus juk turi meiluze tai gales valdyti pasikeisdami kedemis ir....lovomis...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių