Britanijos princas Philipas po avarijos vėl vairuoja neprisisegęs saugos diržu

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos policijos pareigūnai 97 metų princui Philipui (Filipui) papriekaištavo dėl vairavimo neprisisegus saugos diržu, o tai įvyko praėjus vos dviem dienoms po avarijos, į kurią pateko karališkosios šeimos narys.

Sekmadienį laikraščiuose išspausdintose nuotraukose matyti, kaip karalienės Elizabeth (Elžbietos) II vyras važiuoja po avarijos jam pristatytu nauju visureigiu „Land Rover Freelander“.

Nuotraukose princas buvo užfiksuotas šeštadienį važinėjantis po savo žmonos privatų Sandringamo dvarą.

Praėjusį ketvirtadienį princas Philipas netoli šio dvaro Anglijos rytinėje Norfolko grafystėje pateko į avariją, kai jo ankstesnis „Land Rover Freelander“ susidūrė su „Kia“ ir apsivertė. Pastaruoju važiavo dvi moterys ir devynių mėnesių kūdikis.

Avarija įvyko princui išvažiavus iš šalutinio į judrų pagrindinį kelią.

Norfolko policijos atstovė pareiškė, kad tarnybai žinoma apie šeštadienį padarytas nuotraukas ir kad „vairuotojui buvo duotas atitinkamas patarimas“.

„Tai atitinka mūsų standartinį atsaką, kai mums pranešama apie nuotraukas, kuriose užfiksuotas tokio tipo nusižengimas“, – sakė policijos atstovė.

Per ketvirtadienį įvykusią avariją princas nenukentėjo, tačiau buvo labai išsigandęs, papasakojo praeivis, padėjęs jam išlipti iš automobilio.

„Kia“ keleivei lūžo riešas, o vairuotojai buvo supjaustytas kelis.

„Pagal standartinę procedūrą, kuri taikoma avarijoms, kai sužalojamas žmogus, incidentas bus ištirtas ir bus imtasi atitinkamų veiksmų“, – nurodoma penktadienį paskelbtame Norfolko policijos pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Bepigu tokio amžiaus sulaukt visą gyvenimą nedirbus...

Algys

Algys portretas
Keisti tie anglai,kad tokia karalija islaiko,ir kam ji is viso reikalinga,ka duoda Britanijai?

Mociute

Mociute portretas
Ot isdykes diedukas ,nenori pripazint ,kad jau reikia tupet namie ...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių