D. Trumpas ketina ir vėl kandidatuoti į JAV prezidentus: panašu, kad to nori visi

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) interviu britų leidiniui „The Daily Mail“ pareiškė, jog ketina 2020 metais kandidatuoti į JAV prezidentus.

„Esu ryžtingai tam nusiteikęs. Panašu, to nori visi“, – pareiškė D. Trumpas, atsakydamas į klausimą, ar jis ketina 2020 metais dalyvauti rinkimuose.

Paklaustas, ar, jo nuomone, yra demokratų atstovų, kurie galėtų su juo varžytis dėl šio posto, D. Trumpas atsakė neigiamai.

„Ne. Nieko panašaus nematau. Žinau juos visus ir nieko panašaus nematau... Jie neturi teisingo kandidato“, – pareiškė JAV prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
masonam tokios arogantiskos marionetes rupesciu nekelia atvirksciai tai politikoje nesigaudantis tipas kuriuo lengvai galima manipuliuoti su nedidelem isimtim komercijos srytise kurias is neblogai ivaldes bet jos nenesa didelio pavojaus sistemai nes sis faktorius keiciasi nors su politika ir tampriai suristas ir jei kongrese bus nors 1 masonas tai taip ir bus nes ir ji valdo tos pacios dolehrio jegos neuzleidziancioms savo itakos niekam tai ko gero ir N.Venskienes politine nelieciamybe parduota uz jav /demokratinius/ dolerius........

...

... portretas
Amerikos tradicija gerus prezidentus nušaut... šiam, panašu, tai negresia.

BLT asilas dar neatbuvo sios kadensijos

BLT  asilas  dar  neatbuvo  sios  kadensijos portretas
vos vienus metus istrauke su nesamoniu glebiu ,jau ruosiasi ktai kadensijai................manau puse amerikonu sudurnavos arba issisaudys nuo tokios ,,dziugios,,zinios..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių