D. Trumpas nebekviečia S. Curry apsilankyti Baltuosiuose rūmuose

  • Teksto dydis:

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) prezidentas Donaldas Trumpas sureagavo į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) superžvaigždės Stepheno Curry viešą pasisakymą apie apsilankymą Baltuosiuose rūmuose.

„Nenoriu ten vykti“, – penktadienį pareiškė „Golden State Warriors“ klubo lyderis.

Vizitas vadovo rūmuose yra NBA čempionų tradicija, kuri kasmet buvo tęsiama šaliai vadovaujant Barackui Obamai.

Visgi šį postą perėmus charizmatiškajam Trumpui, ji greičiausiai nutrūks, kadangi noru dalyvauti čempionų pagerbime Baltuosiuose rūmuose netrykšta ir kiti „Warriors“ nariai.

„Apsilankymas Baltuosiuose rūmuose – labai didelė garbė čempioniškajai komandai. Curry dvejoja, tad kvietimas yra atšaukiamas“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Trumpas.

Apsitaręs tarpusavyje, „Warriors“ klubas savo oficialų atsakymą turėtų pateikti artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Trumpas sprendžia pagrindinę Vakarų problemą, todėl joks sporto žvaigždžių maivymasis ir Lietuvos spaudos džiūgavimas to nesumenkins. Kokia pagrindinė Vakarų problema šiandien? Atlyginimai Vakaruose jau gana seniai pernelyg silpnai, lyginant su infliacija, auga, todėl daugelis vyrų nebesiekia rimtesnio darbo, ko pasekoje moterys neranda pakankamai patikimų vyrų kurti šeimas, bei bendruomenės, įskaitant religines, suyra. Trumpai pasakius, išnyksta šeima ir bendruomenės - pagrindas, ant kurio stovi Vakarų civilizacija. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

n...

n... portretas
niekaip negaliu suprasti... Trampo pavardę straipsnyje bando sulietuvinti, o Kurio nebando... apsispręskite pagaliau su ta rašyba... negi niekas Lietuvoje nebemoka taisyklingai rašyti???... ar čia kalta politika, ir norima sumenkinti JAV Prezidentą?...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių