D. Trumpas nusiteikęs susitikti su V. Putinu

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) vis dar palankiai nusiteikęs susitikti su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, sekmadienį „Fox News“ pareiškė JAV ambasadorius Maskvoje Johnas Huntsmanas (Džonas Hantsmanas).

„Kalbant apie galimą susitikimą (D. Trumpo ir V. Putino), apie ji bus paskelbta, kai laikas ateis. Baltieji rūmai, žinoma, pranešimą paskelbs. Bet aš manau, kad prezidentas jau anksčiau yra sakęs, kad jis norėtų susitikti su prezidentu V. Putinu ir išspręsti likusias problemas, ir tai yra gerai ", - sakė J. Hantstsmanas.

Jo žodžiais, „siekiant šio visko (išspręsti problemas Sirijoje, Irake - red.) mums reikia, kad abi šalys norėtų susitikti, ir aš manau, kad abi pusės to nori“.

Jis pabrėžė, kad „neįmanoma įsivaizduoti, kad įmanoma išspręsti problemas Artimuosiuose Rytuose be JAV ir Rusijos.“

„Jūs negalite įsivaizduoti, kad jūs galite efektyviai spręsti strateginio stabilumo ir branduolinių ginklų problemas, kai abi mūsų šalys valdo 90 proc. pasaulio branduolinių kovinių pajėgumų. Atsiribojimu problemų išspręsti neįmanoma“, - sakė J. Huntsmanas.

Anksčiau laikraštis „The Wall Street Journal“, cituodama šaltinius JAV administracijoje, rašė, kad Baltieji rūmai svarsto JAV ir Rusijos prezidentų susitikimo galimybes. Pasak šaltinių, J. Huntsmanas grįžo į Vašingtoną būtent tokio susitikimo planavimui.

Pasak JAV leidinio šaltinių, oficialus D.Trumpo ir V. Putino susitikimas - JAV ambasadoriaus Rusijoje einamasis projektas, o šių derybų tikslas būtų aptarti esamus nesutarimus tarp dviejų didžiųjų valstybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Teisingai, p.Trumpai. Pats laikas parodyti botoksiniam mafijos berniukui Striukiui Putinui, kad tavo branduolinis mygtukas daug didesnis negu jo.

>DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

>DĖL  BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
Putino subinlaižy nususęs, kreipkis pas savo bosą Striukį Putiną. Tai jis priglaudė ir saugo apvogusius Lietuvos žmones savo bendrus Antonovą su Baranausku.

Liėtuvis

Liėtuvis portretas
Kol rusu kareivis turės šnapso ir tabako, amerikonai bejėgiai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių