D. Trumpas patvirtino planus siekti antros kadencijos JAV prezidento poste

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) ketvirtadienį interviu televizijai „Fox News“ patvirtino, kad 2020 metais planuoja siekti antros kadencijos šiame poste.

„Taip“, – į klausimą, ar jis ketina siekti perrinkimo, atsakė D. Trumpas.

Televizijos vedėjai išvardijo D. Trumpui jo potencialius konkurentus iš Demokratų partijos, galbūt dalyvausiančius kituose prezidento rinkimuose.

Tarp jų yra senatoriai Bernie Sandersas (Bernis Sandersas), Cory Booker (Koris Bukeris), Kamala Harris (Kamala Haris), Elizabeth Warren (Elizabet Voren), buvęs viceprezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) ir buvęs valstybės sekretorius Johnas Kerry (Džonas Keris).

Savo galimus varžovus Baltųjų rūmų šeimininkus įvertino skeptiškai.

„Dabar jie man visi patinka. Tikiuosi, kad jie visi bus sveiki ir nueis iki galo. Tiktai tikiuosi, kad nepasirodys kokia nors žvaigždė ar įžymus mąstytojas“, – patikino prezidentas, atsakydamas į klausimą, kurie potencialūs varžovai priverstų jį labiausiai nerimauti.

D. Trumpas užsiminė apie planus siekti antros kadencijos dar praėjusių metų pradžioje. Reikiamus dokumentus jis pasirašė savo inauguracijos dieną. Vėliau jis vėl patvirtino tokį savo norą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Investuotojai turi žinoti :) :)

tai ,kad sis visiskas Trumpas

tai  ,kad  sis  visiskas  Trumpas  portretas
dar neypusejo nei pirmos kadensijos ,o jau kliedi apie antra kadensija
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių