D. Trumpas perspėja „Facebook“, „Google“ ir „Twitter“ būti atsargias

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) antradienį toliau kritikavo interneto milžines, kiek anksčiau užsipuolęs paieškos sistemą „Google“ dėl „šališkumo“ prieš jį ir jo šalininkus.

„Google“, „Twitter“ ir „Facebook“ yra labai, labai problematiškoje teritorijoje, ir jos turi būti atsargios“, – Baltuosiuose rūmuose žurnalistams sakė prezidentas.

Kiek anksčiau antradienį jis pareiškė, kad „Google“ paieškos rezultatai yra „suklastoti“, nes ieškant naujienų apie JAV lyderį sistema rodo jam nepalankius straipsnius.

D. Trumpas pastarosiomis dienomis kritikavo amerikiečių socialinių tinklų milžines. Prezidento teigimu, šios bendrovės cenzūruoja konservatorių nuomones – tai yra faktais nepagrįstas pareiškimas, kuriuo tiki daugelis jo šalininkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

trumpai

trumpai portretas
tavo protas trumpas...

D.

D. portretas
Tam žmogui su galva negerai. Šneka apie tai ko visia neišmano.

sis

sis portretas
zmogelis budamas arogantiskai agresyvus kas prie sirdies tokiems pat jav rasistiniams kaubojams ir budamas nesaziningu komersantu igijo turtus ir galia kuri jav yra auksciau morales normu nes moteru atzvilgiu tai sexmaniakas ir is jo kalbos akiu ir veido israiskos matosi kad tai moraliskai nepastovi asmenybe kuri veda sali i prazuti nes viska valdo masonai o sis tik marionete pentagono pavesy ir dar nezinia kuo baigsis N.Venskienes teismas nes jei ir ten teismus itakos pedofilai tai aisku tik 1 kad si bacila pakliuvo pas mus irgi is ten......
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių