D. Trumpo kalba JT Generalinėje Asamblėjoje prajuokino pasaulio lyderius

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trumpas), savo kalboje Jungtinių Tautų Generalinėje Asamblėjoje antradienį pareiškęs, kad jam vadovaujant jo šalis klesti „kaip niekada anksčiau“, prajuokino susirinkusius pasaulio lyderius.

Pasak D. Trumpo, JAV ekonomika „klesti kaip niekada anksčiau“, o jo administracija per trumpiau nei dvejus metus pasiekė daugiau nei bet kuri kita ankstesnė administracija. Jo pagyros prajuokino daugybę pasaulio lyderių, suvažiavusių į Niujorką, kur antradienį prasidėjo kasmetinė JT Generalinė Asamblėja.

„Tokios reakcijos nesitikėjau, bet nieko“, – į kolegų juoką sureagavo JAV vadovas.

D. Trumpas pareiškė, kad JAV yra „stipresnė, saugesnė ir turtingesnė šalis“ nei 2017-ųjų sausį, kai jis tapo prezidentu. „Giname Ameriką ir Amerikos žmones, taip pat giname pasaulį“, – sakė JAV lyderis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Didelis

Didelis portretas
menulis stojo ir tokie kaip zelemuncšiknas dabar bus labai aktyvus ir visur. Nekreipkime demesio, lansbergis jo jau atsisake..

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl reikia keisti mūsų santykius su Kinija? "Kinija jau sumažino tiesiogines subsidijas eksportui, aiškiai pažeidžiančias P.P.O. gaires. Tačiau daugelis Kinijos bendrovių netiesiogiai gauna naudos iš valstybei priklausančios žemės ir privilegijuotų santykių su vietos valdžios institucijomis ir bankais." Šiuolaikinių technologijų neteisėtas pasisavinimas iš kitų valstybių ir tų technologijų panaudojimas, vystant Kinijos karines pajėgas yra labai svarbu. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

ko

ko portretas
noret is marionetinio pajaco istatyta zydu mafijos su masonu ir pentagono pritarimu; juktokius /atpirkimo ozius/ lengva manipuliuoti jo idijotiska arogancija kuri gali privesti prie 3 P ir kaltu nebus nes taip nusprende sexsizofrenikas o kongresas tyli nes ji pati valdo mafija kuri ir Kenedi pasalino .......
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių