Dickui Cheney – elektros šokas

JAV prezidento George'o W.Busho ištikimam sąjungininkui ir bendražygiui vėl sustreikavo sveikata. Dėl aritmijos viceprezidentas Dickas Cheney buvo trumpam paguldytas į ligoninę.

Pasitikrinti dėl nepraeinančio kosulio atvykusiam JAV viceprezidentui gydytojai netikėtai diagnozavo širdies ritmo sutrikimą. Jis buvo skubiai paguldytas į George'o Washingtono universitetinę ligoninę.

„Normaliam širdies ritmui atkurti buvo panaudotas elektros impulsas. Procedūra, kuri dar vadinama elektros šoku, praėjo sklandžiai ir be komplikacijų. D.Cheney grįžo namo ir greitai vėl normaliai dirbs Baltuosiuose rūmuose“, – sakoma pranešime spaudai.
66 metų politikas ir anksčiau turėjo rimtų bėdų dėl širdies darbo sutrikimų. Šis priepuolis jam jau ketvirtas. Pirmą kartą širdis politikui sustreikavo 1978 m. Pernai jam buvo pakeistas širdies stimuliatorius, kurį medikai implantavo 2001 m. – netrukus po to, kai G.W.Bushas laimėjo prezidento rinkimus.
Be to, 2005 m. rugsėjį D.Cheney buvo atlikta operacija dėl krešulių keliuose, o 2006-ųjų sausį jis buvo paguldytas į ligoninę dėl dusulio.

BNS, newsru.com inf.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių