E. Macronas: Izraelis, siekdamas sunaikinti „Hamas“, rizikuoja kariauti dešimtmetį

  • Teksto dydis:

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emaniuelis Makronas) šeštadienį perspėjo, kad Izraelio siekis sunaikinti palestiniečių kovotojų grupuotę „Hamas“ gali pareikalauti labai ilgo karo.

Spaudos konferencijoje, surengtoje Dubajuje vykstančių Jungtinių Tautų COP28 derybų dėl klimato kaitos kuluaruose, E. Macronas pareiškė, kad visiškas „Hamas“ sunaikinimas reikštų, jog karas truks 10 metų.

„Taigi šis tikslas turi būti paaiškintas“, – pridūrė jis.

E. Macronas taip pat paragino dėti daugiau pastangų, kad Gazos Ruože būtų pasiektos ilgalaikės paliaubos, praėjus dienai po to, kai atsinaujino kovos tarp Izraelio ir „Hamas“.

Esant tokiai padėčiai reikia dėti daugiau pastangų, kad būtų pasiektos ilgalaikės paliaubos, išlaisvinti visi „Hamas“ laikomi įkaitai, į anklavą būtų įleista daugiau skubiai reikalingos pagalbos ir užtikrintas Izraelio saugumas, kalbėjo prancūzų lyderis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ji

Ji portretas
Žydai neklauso pasaulio sustot zudyt palestinieciu. Civiliu. Ar kas atsiras kad zydui isakys sustot

to akis

to akis portretas
tu gal asmeniškai matei kas ten vyko Donbase? Jei ten buvo apsišaukėliai, tai kosovo banditai kas? Ar rusakalbių žudymas neprišaukė karo?

jokiu anklavu

jokiu anklavu portretas
Jokio anklavu! Gazos ruožo nuturi būti, baigti ši hemoroju ( Gazos ruoza) padaryta britisku antisemitu ir jų subinlaiziu. P.S. visi įkaitai paleisti negali buti paleisti, nes kai kurie yra nužudyti.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių