E. Muskas atsiprašė Tailande iš urvo vaikus gelbėjusio britų naro

  • Teksto dydis:

„Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas (Ilonas Maskas) atsiprašė už tai, kad britų gelbėtoją, padėjusį Tailande iš urvo išgelbėti 12 berniukų, pavadino „pedofilu“.

Atsiprašymą Vernonui Unsworthui (Vernonui Ansvortui), kuris interviu televizijai CNN verslininko pasiūlymą per operaciją Tailande naudoti „Tesla“ sukurtą miniatiūrinį povandeninį aparatą pavadino „rinkodaros triuku“, I. Muskas paskelbė trečiadienį.

„Jo veiksmai prieš mane nepateisina mano veiksmų prieš jį ir dėl to aš atsiprašau p. V. Unswortho ir kompanijų, kurioms atstovauju kaip lyderis, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė I. Muskas. – Kaltas aš ir tik aš.“

E. Muskas sekmadienį tviteryje pavadino britų narą „pedofilu“, savo pareiškimo niekaip nemotyvuodamas ir nepaaiškindamas. Vėliau E. Muskas žinutę ištrynė, bet V. Unsworthas užsiminė apie galimybę kreiptis į teismą.

E. Musko išpuolis prieš narą, dirbusį Tailando urve įstrigusios berniukų futbolo komandos gelbėjimo operacijoje, net sukėlė klausimų dėl garsiojo verslininko vizionieriaus stabilumo ir lyderystės įgūdžių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Vienas blogas ir neabgalvotas zodis nubraukia daug padarytu genialiu darbu. Tikrai gal zmogui reikia poilsio, o ne po visata klajoti.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Zodziu nera zodziu.kaip toks ....gali sitaip metytis zodziais.???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių